Ex Libris Einar Poulsen C. B. - Blæsbjerg, Christian (1903- ). (1948)
W owalu, od którego odchodzą promienie, u dołu waga szlkowa, u góry zarys kobiety siedzącej na wspiętym koniu, obok liczba 13. Wokoło napis: Ex Libris Einar Poulsen. Sygn. aut. w obrębie kompoz.