[Afisz. Incipit] Zgodnie z dekretem Rady Państwa ... do dnia 4 czerwca 1961 r. ... miejscowe szkoły podstawowe przyjmować będą zapisy dzieci, które od 1.IX.1961 r. rozpoczną uczęszczać do klasy pierwszej ... / Zofia Januchta. - Januchta, Zofia ([wydawca nieznany], 1961)
Afisz informujący o zapisach do szkół.