Opieka zdrowotna nad uczniami z chorobami przewlekłymi w szkole / Barbara Woynarowska. - Woynarowska, Barbara
Koncepcja i organizacja profilaktycznej opieki zdrowotnej nad uczniami, zadania pielęgniarki szkolnej w opiece nad uczniami z chorobami przewlekłymi.