100 lecie polskiego ruchu robotniczego - Krajowa Agencja Wydawnicza (1974-2004). (Warszawa : Krajowa Agencja Wydawnicza, 1982)
Plakat propagandowy z okazji 100-lecia powstania partii robotniczej Proletariat.
Keywords: Propaganda -- Polska -- 1970-2000 -- plakaty