Kinezjologia edukacyjna : ruch rozwijający / Justyna Bujak, Anna Korbut. - Bujak, Justyna
Zakres i treść: istota kinezjologii edukacyjnej, ćwiczenia kinezjologii edukacyjnej, przykładowe scenariusze zajęć dydaktycznych opartych na kinezjologii edukacyjnej.