[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie Zespół artystyczny i sceniczny - taneczny Ref. K. O. przy Zarządzie Koła Z. Z. K. Wejherowo wystawi ... ([wydawca nieznany], 1949)
Afisz z 1949 r. z pustymi miejscami na tytuł przedstawienia.