[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie Zespół artystyczny i sceniczny - taneczny Ref. K. O. przy Zarządzie Koła Z. Z. K. Wejherowo wystawi ... (Wejherowo : [wydawca nieznany], 1949)
Afisz z 1949 r. z pustymi miejscami na tytuł przedstawienia.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Teatr; Amatorskie zespoły artystyczne; Wejherowo (woj. pomorskie); Afisz