Ex Libris Antonii [!] Okolo [!] Kulak [!] Prael. Dom. S. S. M. Rašica. - Rašica, Marko (1883-1963) (1920)
Przedstawia otwartą książkę na niej leżą krzyż, serce i czaszka. Obok ręka trzymająca płonącą pochodnię. Na wstędze napis: Ex Libris Antonii Okolo Kulak Prael. Dom. S. S. Sygn. aut. i miejsce wyd. w obrębie kompoz.: M. Rašica. Zagreb.