Dlaczego wierni świeccy nie są szafarzami? : analiza metafizyczna / Robert A. Connor ; tł. Wojciech Sadłoń. - Connor, Robert A.
1. Nauczanie Jana Pawła II. 2. Komentarz do Instrukcji z 1997 roku. 3. "Ontologiczna konfiguracja" świeckich i kapłanów. 4. Charakter świecki. 5. Podsumowanie i konkluzja.