[Afisz. Incipit:] Finałowe spotkanie o mistrzostwo Polski w piłce ręcznej mężczyzn Budowlani Chorzów - Gwardia Gdańsk. ([wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu 27.09.1953 na Stadionie ZS Gwardia ul. Elbląska przy Bramie Żuławskiej.