[Afisz. Incipit:] Finałowe spotkanie o mistrzostwo Polski w piłce ręcznej mężczyzn Budowlani Chorzów - Gwardia Gdańsk. (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o meczu 27.09.1953 na Stadionie ZS Gwardia ul. Elbląska przy Bramie Żuławskiej.
Keywords: 1901-2000; 1945-1989; Piłka ręczna; Gdańsk (woj. pomorskie); Druki ulotne