Ex libris Compte de Casa Davolos - Riquer, Alexandre de (1856-1920). ([Barcelona], 1903)
Przedstawia na tle gałązek popiersie kobiety trzymającej książkę, u góry nad nią napis: Ex libris Compte de Casa Davolos, poniżej pod hrabiowską koroną herb. Po bokach data 19-03. Po lewej stronie nazwisko aut. A. de Riquer del. et scul. 1903.
Miejsce wyd. na odwrocie.