Nabrzeże holenderskie w porcie gdyńskim / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1979)
Przedstawia wagony węglowe na Nabrzeżu Holenderskim w porcie gdyńskim , 1979 rok.