Ex Libris Norman Shaftel / Alex Coll. - Coll Blanch, Alexandre (1898-1975) ([wydawca nieznany], 1975)
Dwa krasnoludy przybijają łaty na sercu, napis pośrodku: Ex Libris Norman Shaftel, u dołu szlaczek z krasnoludkami. Sygnatura artysty w obrębie kompozycji, pod wyobrażeniem ołówkiem autograf artysty.