Rekreacja ruchowa małego dziecka / Lucyna Milewska-Moneta. - Milewska-Moneta, Lucyna
Zakres i treść: ruch czynnikiem gwarantującym życie i działalność istot żywych, pojęcie, zakres i funkcje rekreacji ruchowej, dziecko, rodzice, rekreacja, wychowanie do rekreacji.