Ex Libris Witold Jarosz Ars longa Vita brevis / [Witold Jarosz]. - Jarosz, Witold Stanisław (1906-1939) (1933)
Przedstawia otwartą książkę z dewizą: Ars longa Vita brevis opartą na stosie książek, na tle palety. Napis u góry: Ex Libris, u dołu: Witold Jarosz.