Jak wygląda równouprawnienie ludności polskiej na Górnym Śląsku przy urzędach kolejowych? = Wie sieht die Gleichberechtigung des polnischen Volkes in Oberschlesien bei der Staatseisenbahn aus?. (s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.