Jak wygląda równouprawnienie ludności polskiej na Górnym Śląsku przy urzędach kolejowych? = Wie sieht die Gleichberechtigung des polnischen Volkes in Oberschlesien bei der Staatseisenbahn aus?. ([S.l. : s.n., 1921)
Propagandowy druk z okresu plebiscytu.
Data wyd. na podst. treści.
Tekst równol. pol. i niem.
Keywords: Plebiscyt -- Polska -- Śląsk, Górny (region) -- druki ulotne