Verordnung : betreffend Versammlungen und politische Vereine / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Belgii 16.01.1915 r. dot. zakazu gromadzenia się, spotakań wszelkich stowarzyszeń i związków.