Verordnung : betreffend Versammlungen und politische Vereine - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1915)
Rozporządzenie niem. władz okupacyjnych w Belgii 16.01.1915 r. dot. zakazu gromadzenia się, spotakań wszelkich stowarzyszeń i związków.
Tekst równol. w jęz. niem., fr. i hol.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty