Tadeusz T. Gudzowski Exlibris - Resnis, Vilnis (1939-2002).; Gudzowski, Tadeusz T. (przed 1939- ). ([Miejsce nieznane] : [wydawca nieznany], 1980)
Przedstawia żaglówkę i lecące ptaki, napis u góry na wstędze: Tadeusz T. Gudzowski, u dołu: Exlibris.
Na odwrocie ołówkiem nazwisko autora i data.
Keywords: Ekslibrisy -- Łotwa -- 20 w