[Afisz teatralny] Panowie z ogłoszenia : Komedia muzyczna w trzech aktach / Teatr Muzyczny Gdynia. ([wydawca nieznany], 1967)
Afisz informujący o przedstawieniu 16.04.1967 r. Reżyseria: Jan Bołgaty, scenografia: Stanisław Bąkowski, utanecznienie: Zofia Kuleszanka, kierownictwo muzyczne: Mieczysław Krzyński.