Kobieto stań i ty do pracy z nami : plan 6-letni to droga do socjalizmu (Gdańsk : [s.n., 1951)
Plakat zachęcający do pracy w Stoczni. Sylwetka kobiety przy maszynach.
Rok wyd. ustalono na podstawie katalogu historycznego PAN BG.
Keywords: Stocznia Gdańska -- 1945-1970 -- plakaty; Plan gospodarczy -- Polska -- 1945-1970 -- plakaty