Duch Święty - zasada nowego życia / Janusz Nagórny. - Nagórny, Janusz (1950-2006)
1. Dar "nowego życia" w Chrystusie. 2. Pneumatologiczny wymiar życia chrześcijańskiego. 3. Duch Święty źródłem nowego życia w Chrystusie. 4. Otwarcie się na Ducha Świętego i Jego dary.