[Afisz teatralny] Izaak Babel - Zmierzch : Sztuka w ośmiu odsłonach / Ali Bunsch ; Teatr Wybrzeże. - Bunsch, Ali (1925-1985) (Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny informujący o premierze 23.09.1967 r. Reżyseria: Piotr Paradowski, scenografia: Jadwiga Pożakowska, kierownictwo muzyczne: Jerzy Michalak.