[Afisz teatralny] Izaak Babel - Zmierzch : Sztuka w ośmiu odsłonach - Bunsch, Ali (1925-1985).; Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk). (Gdańsk : Teatr Wybrzeże, 1967)
Afisz teatralny informujący o premierze 23.09.1967 r. Reżyseria: Piotr Paradowski, scenografia: Jadwiga Pożakowska, kierownictwo muzyczne: Jerzy Michalak.
Keywords: Państwowy Teatr Wybrzeże (Gdańsk) -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.