Odezwa! W dniu 19 stycznia 1947 roku odbędą się wybory do Sejmu Ustawodawczego. (Kartuzy : [wydawca nieznany], 1947)
Afisz zachęcający do głosowania na listę nr 3.
Keywords: Wybory -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Żukowo (Polska, powiat kartuski) -- 1945-1970 -- druki ulotne