Z Książek Stefana Grońskiego W. - Łuczak, Wojciech (1946- ). (1984)
Przedstawia ptaka siedzącego na gałęzi, niżej otwarte książki, napis u góry: Z Książek, u dołu: Stefana Grońskiego. Sygn. aut. w obrębie kompoz. pod wyobrażeniem autograf aut.