[Afisz. Incipit] Wielki Festyn Ludowy pod hasłem "Trójmiasto Warszawie" ... / Miejski Komitet Odbudowy Warszawy w Gdańsku. ([wydawca nieznany], 1955)
Afisz informujący o festynie na Placu Zebrań Ludowych, 3.07.1955 roku.