Nie damy się odepchnąć od Bałtyku - Wajwód, Antoni (1905-1944).; Święto Morza (1939). (Warszawa : [s.n.], 1939)
Ulotka-cegiełka z okazji Dnia Morza 25.06-2.07.1939 r.
Keywords: Liga Morska i Kolonialna -- druki ulotne