[Afisz. Incipit] Ogłoszenie. Dyrekcja Państwowego Liceum Pedagogicznego w Słupsku ... ogłasza ... ([wydawca nieznany], 1946)
Afisz informujący o zapisach uczniów do Państwowego Liceum Pedagogicznego w Słupsku, 1946 rok.