Exlibris Dr. Kazimierza Anusiaka / Dolatowski. - Dolatowski, Zbigniew (1927-2001) ([wydawca nieznany], 1977)
Przedstawia dłonie obejmujące symbol Wenus, u dołu napis: Exlibris Dr. Kazimierza Anusiaka, sygnatura autora w obrębie kompozycji. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf autora i data.