Libri Antoniego Brosza - Brosz, Antoni (1910-1978). ([S. l., 1962)
Przedstawia od tyłu postacie Don Kichote'a i Sancho Pansa, siedzących na koniach, Napis: Libri Antoniego Brosza.
Data wg działalności właściciela.
Keywords: Sancho Pansa (postać fikcyjna).; Ekslibrisy -- 20 w. -- tematy, motywy; Don Kichot (postać fikcyjna) -- w sztuce; Ekslibrisy -- Polska -- 1945-1990.