Zapraszamy na Sylwestra. (Sopot : [s.n.], 1947)
Afisz inf. o koncercie i zachęcający do przybycia na Sylwestra do kawiarnii przy kortach tenisowych w Sopocie.
Keywords: Sztatler, Julian -- (1914-1964).; Sopot (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne