Verordnung : Alle belgischen Gesetze und Verordnungen [...] / Bissing. - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917) ([s.n.], 1914)
Obwieszczenie o nowych obowiązujących prawach w okupowanej przez Niemców Belgii z 12.12.1914.