Verordnung : Alle belgischen Gesetze und Verordnungen [...] - Bissing, Moritz Ferdinand von (1844-1917). (Brüssel : [s.n.], 1914)
Obwieszczenie o nowych obowiązujących prawach w okupowanej przez Niemców Belgii z 12.12.1914.
Tekst równol. w jęz. niem., hol. i fr.
Keywords: Wojna światowa (1914-1918) -- Belgia; Wojna światowa (1914-1918) -- plakaty