[Afisz teatralny. Incipit] Złota Rybka podług Puszkina Widowisko fantastyczne w 4 odsłonach z tańcami ... ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz przedstawienia w wykonaniu Teatru dla Dzieci "Muszelka" w sali Kina Goplana. Reżyseria Balbina Horska.