[Afisz teatralny. Incipit] Złota Rybka podług Puszkina Widowisko fantastyczne w 4 odsłonach z tańcami ... (Gdynia : [wydawca nieznany], 1948)
Afisz przedstawienia w wykonaniu Teatru dla Dzieci "Muszelka" w sali Kina Goplana. Reżyseria Balbina Horska.
Keywords: Teatry -- Polska -- Gdynia -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdynia (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Afisze -- 1945-1990.