[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Zarzad Miejski w Gdansku - Wydzial Kwaterunkowy ... / Zarzad Miejski w Gdańsku. Wydział Kwaterunkowy. (Zarzad Miejski w Gdańsku Wydział Kwaterunkowy, 1946)
Afisz dotyczący gospodarki lokalami mieszkalnymi z 14.08.1946 r.