[Afisz. Incipit:] Ogłoszenie. Zarzad Miejski w Gdansku - Wydzial Kwaterunkowy ... - Gdańsk (Polska). Zarząd Miasta. Wydział Kwaterunkowy (Gdańsk : Zarzad Miejski w Gdańsku Wydział Kwaterunkowy, 1946)
Afisz dotyczący gospodarki lokalami mieszkalnymi z 14.08.1946 r.
Pod tekstem: Prezydent Miasta Gdanska (-) Boleslaw Nowicki. Gdansk, dnia 14 sierpnia 1946 roku.
Brak niektórych polskich znaków diakrytycznych.
Dostępny również w formie elektronicznej.
Keywords: Polityka mieszkaniowa -- Polska -- 1945-1970.; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Gdańsk (Polska) -- 1945-1970 -- źródła