[Rozmawiający mężczyźni] - Podolski, Wiktor (1901-1970). ([Warszawa], 1920)
Przedstawia dwóch rozmawiających mężczyzn na tle ulicy z przechodniami w czasie deszczu.
U dołu kompozycji ołówkiem sygnatura autora.
Miejsce powstania według działalności autora.
Data powstania według działalności autora.
Tytuł nadany przez katalogującego.
Keywords: Grafika -- Polska -- 1900-1945.