[Afisz. Incipit] Państwowa Szkoła Muzyczna w Gdańsku urządza ... koncert absolwentów ... (Gdańsk : [wydawca nieznany], 1953)
Afisz informujący o koncercie 20.06.1953 r. w Gdańsku-Wrzeszczu.
Keywords: Szkoły muzyczne -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Szkoły muzyczne; Wrzeszcz (Gdańsk, Polska ; dzielnica) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Wrzeszcz (Gdańsk ; część miasta); Druki ulotne -- 1945-1970.; Druki ulotne