Paul Pfister ex libris poeticis [Gražina Didelyte]. - Didelyte, Gražina (1938-2007) (1972)
Przedstawia postać kobiecą siedzącą na Pegazie, przez środek wijący się napis: Paul Pfister ex libris poeticis. Pod wyobrażeniem ołówkiem autograf aut.