Koncert muzyki starogdańskiej : Zespół Kameralny Muzyki Dawnej / Wojewódzki Ośrodek Kultury w Gdańsku ; [tekst Romuald Szyszko]. - Szyszko, Romuald (Wojewódzki Ośrodek Kultury w Gdańsku, 1983)
Druk z inf. o koncercie.