Gdańsk - ul. Długi Targ h [Dokument ikonograficzny] : Portal kamieniczek po odbud[owie] / Kazimierz Lelewicz. - Lelewicz, Kazimierz (1896-1986) (1950)
Przedstawia portal kamienicy n 35/38 przy Długim Targu po odbudowie, ok. 1960 r.