[Afisz. Incipit:] Zawody lekkoatletyczne o mistrzostwo wojsk ochrony pogranicza. ([wydawca nieznany], 1948)
Afisz informujący o zawodach na stadionie WKS Pogranicze we Wrzeszczu na Niedziałkowskiego 11 w dniach 29-31.05.1948 r.