Sekretarz KC Stanisław Kania zwiedza Stocznię Północną / Włodzimierz Nieżywiński fotoreporter. - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983) (1977)
Przedstawia Stanisława Kanię zwiedzającego Stocznie Północną w Gdańsku, 7 lutego 1977 r.