Nowa stacja CPN w Kartuzach - Nieżywiński, Włodzimierz (1923-1983). (Gdańsk, 1976)
Przedstawia stację CPN w Kartuzach, 8 grudnia 1976 r.
Tytuł na rewersie.
Data na rewersie.
Autor według pieczątki na rewersie.
Keywords: Fotografie -- Polska -- 1970-.; Fotografie -- Polska -- Kartuzy; Stacje obsługi -- fotografie; Kartuzy (Polska ; gmina) -- fotografie; Fotografia prasowa