[Afisz. Incipit] Zarzadzenie na podstawie art. 287 Rozp. Min. Rol [...]. - Elbląg (Polska). Zarząd Miasta (Elblag : Zarzad Miejski w Elblagu, 1946)
Afisz informujący o zarazie stadniczej.
Brak polskich znaków diakrytycznych.
Keywords: Koń -- hodowla -- Polska -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- druki ulotne; Elbląg (Polska) -- 1945-1970 -- źródła