Hau hau : komedia w 4 aktach Hodges'a i Percywal'a. ([wydawca nieznany], 1947)
Program przedstawienia z 1947 r. Teatr Aktorów Woj. Gdańskiego. Reżyseria: Aleksander Gąssowski, oprawa sceniczna: Władysław Królikiewicz.